I amIdeas
I amPlanning
I amValue
I amConsent
I amArchitecture
I amDeveloper
portrait-of-happy-young-woman-using-mobile-phone-in-city-254069 photo-of-woman-using-smartphone-while-sitting-near-her-baby-3820159 (1) photo-of-man-in-raising-baby-under-blue-sky-1166990 kid-eating-sweets-in-kitchen-with-family-3752857 New-FP-07-sue-zeng-531514

Let's discuss the best plan
for your property.

The fields highlighted below are either missing or incomplete.

Renovation

Set in a quiet, leafy Mt Albert street, this renovation project involves the existing northern sunroom is being replaced with a larger entry area that doubles as a space for sitting, chatting, and soaking up the sun. Large timber bi-fold screens sit on a black metal track and can be positioned to open or close the room depending on the need of the occupants, with built in bench seating, storage, and an indoor planter box also incorporated. Internally the house is being modernised with an open plan kitchen and living area, a shuffling around of bedrooms to create a more usable master with ensuite and walk in wardrobe, and new bi-fold doors leading out to a rear terraced timber deck and landscaped back yard.

I Am Developer – 13 Challinor Entry

I Am Developer – 13 Challinor Existing

Before

Here’s the existing entrance to the home.

I Am Developer – 13 Challinor Closed

After

This is when the large timber bi-fold screens are closed and landscaping around the entrance.

I Am Developer – 13 Challinor Open

Open

This is when the large timber bi-fold screens are open to allow more light in for those sun filled days.

I Am Developer – 13 Challinor Entry

Entrance

Here’s the new entrance (complete with the clients pup).

I Am Developer – 13 Challinor Interior

Indoor Space

Space for sitting, chatting, and soaking up the sun.